Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Київська, 146, Бровари, Київська область, 07400
вул. Київська, 146, Бровари, Київська область, 07400
Пн-Пт: з 8 до 21

Сб-Нд: з 9 до 18
(067) 502 32 45 (063) 233 86 54 (097) 030 79 07 Замовити дзвінок

ТОП надійних та якісних спліт-систем

ТОП надійних та якісних спліт-систем

ТОП кондиціонерів інверторного типу

Інверторний кондиціонер підходить людям, які не бажають морочитися з увімкненням/вимкненням пристрою. Після охолодження або нагрівання приміщення виріб переходить на знижену потужність, а не вимикається. Наявність потужного копресора та відсутність пускових навантажень дозволяє продовжити термін експлуатації, зробити користування зручнішим.

Кондиціонери бренду Cooper&Hunter

bytovoi-nastennyi-kondicioner-cooper-hunter

Кондиціонер Cooper&Hunter - оптимальний вибір для мешканців квартир, котеджів, приватних будинків. Пристрої цієї компанії повністю відповідають світовим стандартам якості, у тому числі відповідають директиві Європейського союзу ErP для побутових теплових насосів та кондиціонерів.

Особливістю продукції компанії Купер Хантер є преміальна комплектація третього покоління, що володіє підвищеним контролем якості складання і матеріалів, удосконалене програмне забезпечення, що дозволяє оптимізувати роботу в широкому діапазоні частот обертання компресора, корпус, що легко розбирається для легкого чищення.

  • У більшості випадків інверторний кондиціонер купер хантер має такі технології:
  • Очищення повітря нового покоління під назвою «Холодна плазма»;
  • Самоочищення внутрішнього блоку для захисту від утворення плісняви, грибків та розмноження бактерій;
  • Датчик температури у пульті дистанційного керування під назвою «I feel»;
  • Плавна стабільна робота компресора на наднизьких частотах під назвою «G-Matrix»;
  • Автономне осушення;
  • Авторестарт із заданими раніше налаштуваннями;
  • Діагностика з виведенням помилок на дисплей.

У комплекті з усіма моделями є преміальний пульт дистанційного керування, розроблений для зручного користування вдень та вночі. Продукція купер інвертор хантер також підходить сім'ям з дітьми або людям з чутливим сном. Вона гарантовано підтримуватиме оптимальну температуру (з точністю до 0,50C), безперебійно працюватиме в діапазоні 96B-260B, захищати будинок від замерзання. Ширококутні жалюзі забезпечать охоплення всього обсягу приміщення. Додатковою приємною деталлю пристроїв є підвищений захист компресора, захист від обмерзання зовнішнього блоку, висока ергономічність та тривалість експлуатації.

В асортименті компанії є кондиціонери ch із ручним керуванням або Wi-Fi модулем для вибору режиму зі смартфона або планшета. Другий варіант зручний у разі втрати пульта дистанційного керування або використання кондиціонера на відстані. Найбільш яскравими прикладами цієї категорії є моделі:

  • CH-S09FTXE NG - для приміщень до 25 м2. Клас енергоефективності: як обігріву А++, як охолодження А++.
  • CH-S09FTXR NG - для приміщень розміром до 25 м2. Працює на озонобезпечному фреоні R32. Існують функції фільтрації, іонізації, вентиляції. Клас енергоефективності: у режимі обігріву A+, охолодження A++.
  • CH-S12FTXR NG - для приміщень до 35 м2. Має функцію автоматичного очищення. Адаптується до негативної температури до -250. Клас енергоефективності: у режимі обігріву А+, охолодження А++.
  • CH-S12FTXE NG - для приміщень до 35 м2. Клас енергоефективності: в режимі обігріву А + + (від -15 ° С до +24 ° С), охолодження А + + (від -15 ° С до +48 ° С). Існує режим адаптації до негативної температури.
  • CH-S18FTXE NG - приміщення до 50 м2. Клас енергоефективності: обігрів А + + (від -15 ° С до +43 ° С), охолодження А + + (від -15 ° С до +48 ° С).
  • CH-S18FTXF NG – використовується для приміщень площею до 50 м2. Клас енергоефективності: для режиму обігріву А + (від -15 ° С до +24 ° С), охолодження А + + (від -15 ° С до +43 ° С).
  • CH-S07FTXF NG - працює на озонобезпечному фреоні R-410. Підходить для приміщень площею 20 м2. Клас енергоефективності: режим обігріву А + (від -15 ° С до +24 ° С), режим охолодження А + + (від -15 ° С до +43 ° С). Застосовано технологію «CH 7-SKY Technology» для комплексної фільтрації повітря.
  • CH-S09FTXF NG - вага виробу: 38,5 кг. Підходить для приміщень площею 25 м2. Клас енергоефективності: обігрів А+, охолодження А++. Існують функції фільтрації, осушення повітря, іонізації, вентиляції.
  • CH-S12FTXF NG -вага пристрою досягає 39,5 кг. Модель призначена для помешкання площею до 35 м2. Енергоефективність: А + (в режимі обігріву), А + + (в режимі охолодження). Тип фреону: R-32.
  • CH-S09FTXE NG - підходить для приміщень розміром до 25 м2. Є функція SLEEP. Сезонний коефіцієнт продуктивності: А ++ (обігрів), А ++ (охолодження). Є автоматичне очищення та адаптація до негативної температури. Вага пристрою: 35,5 кг.
  • CH-S09FTXP NG - для приміщення до 25 м2. Потужність: Холод: 0.78 (0.16-1.40) / Тепло: 0.78 (0.20-1.50).
  • CH-S12FTXP NG - вага пристрою: 40 кг. Сезонний коефіцієнт продуктивності: А ++ (обігрів), А ++ (охолодження). Для приміщень 35 м2.
  • Arctic Inverter NG CH-S09FTXLA-NG – температура обігріву від -250С. Клас охолодження А++, обігріву А+++. Низький рівень шуму. Пульт з антибактеріальним покриттям та нічним підсвічуванням.
  • Veritas NG CH-S09FTXQ-NG Wi-Fi - підходить для приміщень площею 23-28 м2. Низький рівень шуму. Можна керувати з пристроїв на ОС Android, ios. Вага внутрішнього блоку 9 кг. Вага зовнішнього блоку: 29,5 кг.
  • Продукція Cooper&Hunter без Wi-Fi модуля за якістю не поступається моделям з можливістю керування телефоном. Такі вироби оснащені додатковими функціями та характеристиками, які роблять роботу кондиціонера ще більш оптимізованою та зручною. Цікавими та популярними моделями спліт систем без підключення до Wi-Fi є:
  • CH-S09XP9 - працює на фреоні R-410А. Підходить для приміщень площею 25 м2. Має екстра-низький рівень шуму. На пульті відображається поточний час. У режимі «Очікування» використовує 1В. Комплектується двома фільтрами. Температурний діапазон: від -7°С до +43°С.
  • CH-s09ftxw – рекомендована площа приміщень до 25 м2. Сезонний коефіцієнт продуктивності: А ++ (обігрів), А ++ (охолодження). Температурний діапазон: від -15°С до +43°С.
  • CH-S12ftxw-пульт оснащений нічним підсвічуванням. Пристрій важить 40 кг та підходить для кімнат розміром до 35 м2. Клас енергоефективності: А++ для обігріву та А++ для охолодження.
  • CH-S07XN7 - підходить для маленьких кімнат площею до 20 м2. Автоматична зміна режиму роботи. Турбо режим. Функція автоматичного перезапуску налаштувань.
  • CH-S09XN7 - для площі до 25 м 2. Потужність: 0,75 кВт. Низький рівень шуму. Пульт із LED-дисплеєм.
  • CH-S12XN7 - для приміщень до 35 м2. Діапазон зовнішніх температур на обігрів: -7°С до +24°С. Діапазон зовнішніх температур охолодження: +18°С до +43°С.

Кондиціонери бренду Samsung

Кондиционер бренда Samsung

Кондиционер самсунг — надежное предложение от известной компании. Для всех моделей бренда характерно наличие 3 встроенных фильтров, цель которых защитить воздух от пыли, бактерий, вирусов. Также продукция обладает режимом комфортного сна («Good sleep») и таймером на 24 часа. Эта функция позволяет контролировать и настраивать точную температуру в автоматическом режиме на протяжении всего времени сна. Часто можно встретить системы с режимом быстрого охлаждения. 
Популярными моделями кондиционера Samsung являются:

  • СЕРИЯ BASIC INVERTER NEW 2020 AR09TXHQASINUA —обслуживает площадь до 25 м2. Обладает скрытым LED-дисплеем. Работает на фреоне R-32. Низкий уровень шума. Наличие режима «Турбо». Оснащен HD-фильтром. Автоматический контроль направления воздушного потока.
  • СЕРИЯ BASIC INVERTER NEW 2020 AR12TXHQASINUA —комнатный кондиционер Samsung, рассчитанный на площадь помещения до 35 м2.  Обладает 4-х полюсным DC-инверторным компрессором, обеспечивающим эффективный обогрев при – 220С. Класс энергопотребления А+.

Инверторные кондиционеры самсунг являются отличным решением для тех, кто ищет устройство с минимальным потреблением энергии. Это обеспечивается умной системой поддержания комфортной температуры без частого включения/выключения устройства, что также увеличивает срок работы.  Таким образом сплит система Samsung — одна из самых удобных в бюджетном сегменте.

Кондиціонери компанії Osaka

Кондиционер бренда ОсакаКондиціонер Osaka з інверторною системою має широкий функціонал. Пристрій може працювати в режимі охолодження та обігріву, керується за допомогою пульта, має захист від обмерзання зовнішнього блоку. Популярні моделі у бюджетному сегменті:

  • stv-09 hh – здатне обслуговувати кімнату площею до 25 м2. Має функцію «SLEEP» для комфортного сну та можливістю встановлення таймера. Працює на фреоні R-410. Характерний широкий повітряний потік. Є можливість «авторестарту» та захист від обдування холодним повітрям.
  • stv-07 hh проводить обігрів приміщення при температурі повітря на вулиці до -150С. Обслуговує площу до 22 м2. Інверторний кондиціонер Osaka має захист від обмерзання зовнішнього блоку, обдування холодним повітрям, нічним режимом, функцією самодіагностики. Також є функція Turbo, Autoswig.

ТОП не інверторних кондиціонерів

Чи не інверторні кондиціонери працюють за принципом циклічного включення та вимикання компресора. Такі вироби відрізняються нижчою вартістю, порівняно з інверторним типом, легким монтажем та недорогим обслуговуванням. Найкращим прикладом якісної та недорогої техніки цієї категорії є кондиціонери Осака. Популярними моделями є:

  • st-07 hh - модель спочатку розрахована на площу охолодження до 20 м2. Серед функціоналу слід виділити регульований повітряний потік, хитання вертикальних напрямних жалюзі, автоматичну швидкість вентилятора. Виріб має спеціальну конструкцію для збільшення енергоефективності.
  • st-09 hh-пристрій розрахований на площу охолодження до 30 м2. Працює на фреоні R410A. Має таймер. Використовується для охолодження, обігріву, вентиляції, осушення. Є нічний режим, функція безперервного хитання заслінок (AUTOSWING) та Turbo для швидкого обігріву.
  • st-12 hh - використовується для приміщення площею 31-40 м2. Клас ефективності: А. Має функцію самодіагностики, самоочищення. Є фільтри очищення. Користувач може вибрати режим: авто, нічний, вентиляція.

Ще одним надійним неінверторним кондиціонером є модель DAC-12T6 компанії DIGITAL. Виріб оснащений можливістю встановлення додаткового модуля для дистанційного керування через Wi-Fi. Очищення від пилу здійснюється за допомогою стандартного фільтра. Антибактеріальний ефект забезпечується негативними іонами. Модель відрізняється простим дизайном, високою надійністю та приємною ціною, тому відмінно підійде тим, хто звик до комфорту, але не потребує надто широкого функціоналу.

То що ж вибрати?

Намагайтеся підібрати модель спліт системи залежно від потреб і бюджету. Чи не бажаєте довго шукати пульт, коли настільки жарко, що навіть з дивана встати неможливо, а телефон завжди під рукою? Вибирайте пристрої з модулем Wi-Fi. У вас чи ваших дітей чуйний сон? Шукайте вироби з низьким рівнем шуму та функцією спокійного сну. Шукаєте бюджетний варіант, бо рідко буваєте вдома? Рекомендуємо купити варіант із мінімумом функцій, зате з високою економією енергії. У будь-якому випадку не бійтеся звертатися до фахівців компанії Айклімат, які з радістю допоможуть підібрати ідеальний варіант, який довгі роки забезпечуватиме комфорт і створюватиме затишок у вашому будинку.

Коментарі